HomeRESULTSMTBΕΟΠ: «Συγχαρητήρια στον Βασίλη Αναστόπουλο»

ΕΟΠ: «Συγχαρητήρια στον Βασίλη Αναστόπουλο»

Πρώτος Έλληνας προπονητής ποδηλασίας που αναλαμβάνει θέση προπονητή
σε ομάδα
World Tour, στην κορυφαία DeceuninckQuick 

Ο Βασίλης Αναστόπουλος βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στο προπονητικό τιμ της Βελγικής ομάδας Deceuninck – Quick Step. Είναι ο νέος προπονητής στην πιο ισχυρή oμάδα του World Tour.

Μια ακόμα μεγάλη αναγνώριση και πρωτιά για τον Έλληνα προπονητή της ποδηλασίας. Ο Βασίλης Αναστόπουλος ήταν ο πρώτος έλληνας ποδηλάτης δρόμου που αγωνίσθηκε σε επαγγελματική ομάδα στο εξωτερικό, ήταν ο πρώτος έλληνας που απόκτησε όλες τις προπονητικές βαθμίδες της UCI, ήταν ο πρώτος έλληνας που έγινε προπονητής σε επαγγελματική ομάδα στην Ευρώπη και τώρα είναι ο πρώτος Έλληνας που αναλαμβάνει θέση προπονητή σε ομάδα World Tour.

Πρωταθλητής Ελλάδας και ομοσπονδιακός προπονητής, έχει γράψει την δική του ιστορία στην Ελληνική ποδηλασία και εδώ και πολλά χρόνια πρωταγωνιστεί ως προπονητής, από διάφορες θέσεις στην επαγγελματική ποδηλασία, στην Ευρώπη.

Η Ελληνική Ομοσπονδία της Ποδηλασίας συγχαίρει τον Έλληνα προπονητή:

«Συγχαρητήρια στον Βασίλη Αναστόπουλο. Μια ακόμα μεγάλη αναγνώριση της προσπάθειας του ίδιου, που κάνει υπερήφανους όλους του Έλληνες φίλους της ποδηλασίας και φυσικά και την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασία. Του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες και από την θέση του προπονητής της κορυφαίας DeceuninckQuick Step».